DE OPHELIA

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 2287 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij De Ophelia. Meer weten? Ontdek meer

19 mei 2024 om 7:13 Saté saus kan beter, was erg waterig. Verder prima eten!
17 mei 2024 om 20:53 Koude turkse pizza! En nu last van mijn darmen
15 mei 2024 om 15:12 Ik had er curry bij besteld en kreeg ketchup in plaats van ketchup. Ook had ik een kalfskroket besteld en ik kreeg een satekroket. Los van het feit dat dit anders was dan besteld, kan dit ook erg gevaarlijk zijn.
13 mei 2024 om 22:44 The food arrived faster than the expected time. Quality was quite good.
12 mei 2024 om 21:51 Never arrive
10 mei 2024 om 3:06 patat oorlog- 80% mayo en maar een beetje satesaus. Vreselijke slappe patat. snacks waren niet warm. Ik had niet veel verwacht, maar dit was echt slecht.
28 apr 2024 om 21:30 Eten is koud bezorgd en ver over de aangeboden tijd. Pizza is goed jammer dat het koud was. Doner is 3x nix nog slechter dan diepvries van aldi. Bah niet bestellen en donerbox is helemaal een grap, ongelofelijk slecht. Vorige eigenaar was 100 xbeter
25 apr 2024 om 13:58 Koude pizza, ik wilde eerst geen recensie schrijven maar na tweede slechte bestellin, hierbij, niet bestellen hier. Je bestelt extra lams op de pizza, niks van gemerkt