DE OPHELIA

DE OPHELIA Doner en pizza

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1664 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij De Ophelia. Meer weten? Ontdek meer

28 mei 2022 om 20:32 Eten was heerlijk! Alleen jammer dat de extra bestelde ananas op de pizza er niet was.
28 mei 2022 om 20:11 helaas was het eten koud bij aankomst dus toen maar ff in de magnetron gedaan, daarna kon ik het smakelijk op eten
27 mei 2022 om 2:36 slechtste turkse pizza die ik ooit heb gegeten
26 mei 2022 om 17:48 fantastisch
26 mei 2022 om 12:40 Food is normally good, but this time wasnt. Food was warm ish... more to cold. I have written on the notes to not put salad (english and dutch) and that wasnt followed.
25 mei 2022 om 19:57 Gewoon weer Top
23 mei 2022 om 19:56 Eten was oke. Vind het wel erg onbeleefd als de bezorger zelf vraagt om fooi. Ik betaal met 20,- en meneer vraagt geen fooi? Heb hier vaker besteld maar als dit vaker gebeurd dan bestel ik niet meer
23 mei 2022 om 14:52 Delivery takes way to long. Pizza was already cold.
23 mei 2022 om 14:22 Good food
22 mei 2022 om 10:02 Order not complete
20 mei 2022 om 21:37 Heeft 2 uur geduurd en niks gehoord, heb het zelf maar afgemeld
20 mei 2022 om 14:36 Duurde lang, eten was nog wel warm. Niet zeker of het wel helal was